Piteå Racketklubb

Arbetspass

Info arbetspass

SEKRETARIAT

Detta är lite information om arbetspasset sekretariat. Det man gör i sekretariatet är att ropa ut nya matcher och skriva in resultat i ett datorprogram. Ni kommer att vara 2-3st samtidigt i sekretariatet varav en som gjort det tidigare (åtminstone kommer minst en finnas tillgänglig i hallen) så ni kommer ha möjlighet att lära er hur det fungerar. Jag har också förberett en lathund som ni har i sekretariatet. 

OBS! Sista passet för dagen städar upp sekretariatet

 

KIOSK

Detta är information för om arbetspasset kiosk. Det ni ska göra är servera det andra arbetspass fixat ex. mat och varma mackor, och ta betalt för det som köps (Lotteri också under Pitespelen). OBS! Sista passet för dagen städar upp kiosken

 

MAT & FIKA

Detta är information om arbetspasset mat & fika. Det ni ska göra är att laga mat, baka fika och lämna det ni fixat till mig eller någon i kassan någon dag innan tävlingen. Exakt vad som ska göras finns beskrivet i arbetspassdokumentet.

 

FÖRBEREDELSER

Detta är information om arbetspasset förberedelser. Det ni kommer att göra är att tejpa/rulla ut banor, ställa fram stolar, nummerblock, priser och fixa sekretariat. Vi träffas på fredag kväll innan tävlingen och jag kommer då att gå igenom mer om vad vi ska göra.

 

STÄDNING/HJÄLP PÅ HALL

Detta är information om arbetspasset städning/hjälp på hall. Töm soppåsar under tävlingen ifall de är fulla och ha med sig ett bollrör (fjäder) nere på banorna. Spelarna får bollar av sekretariatet men ifall de tar slut under en match så kan spelarna hämta bollar hos er. Finns också som hjälp för tävlingsledare/sekretariat som kontaktperson ifall de inte kan nås. OBS! Sista passet för dagen städar upp vid banorna

 

UNDANSTÄDNING

Detta är information om arbetspasset undanstädning. Det ni ska göra är att söndag eftermiddag hjälpa till med att städa undan allt från tävlingen. De sista arbetspassen från sekretariat, kiosk och städning/banhjälp hjälper också till.

 

LOTTERI

Detta är information om arbetspasset lotteri. Det ni ska göra är att förbereda lotteri som ska vara under tävlingen:

Oftast fredag kväll samtidigt som arbetspasset “förberedelse” – Fördela de priser som kommit in mellan de olika hallarna och sätta upp prisbord på hallarna. Lördag eftermiddag – Markera vinster. Söndag – Ifall priser finns kvar kan ett andra lotteri göras.

 

Boka din nästa bana på Hellströms Arena

Kolla tillgängliga tider för att boka en bana nu!

Nyheter från badmintonsektionen

Se de senaste uppdateringarna från badmintonsektionen!