Piteå Racketklubb

Riviera Tennis

HEM | NEWS

Riviera Tennis färdigspelad

[6/6]

Under helgen 25–28 maj gick åter vår stora hemmaturnering Riviera Tennis av stapeln.

Precis som förra året så var tävlingen en deltävling i Junior SM-Race där man har möjlighet att kvala in till slutspel i Båstad under augusti månad. De klasser som ingick i kvalet var pojk och flickor 14, 16 samt 18 år vilket är samtliga klasser i slutspelet.

Glädjande och lite unikt för oss här uppe i norra delen av landet är att spelare från hela Sverige deltog i vår turnering med bland annat starter från Göteborg, Växjö och Stockholm.

För våra egna och norra regionens spelare är det väldigt nyttigt att få mäta krafter även med spelare från andra regioner i landet.

 

Helgen blev intensiv då hela 150 matcher spelades med start från torsdag morgon kl9 till sista bollen blev inslagen på söndag kväll vid 18 tiden.

 

Piteå Racketklubb hade 7 spelare med i det 118 stora startfältet och resultatmässigt så fick klubben med sig två pallplatser av Marcus Öhrvall som slutade på tredje plats i PS14 klassen efter en tuff semifinalförlust med siffrorna 3–6, 5–7 mot den slutliga vinnare Ben Stockholmer från TSK Malmen (Stockholm) och tvåa i PD14 ihop med Viktor Iorio (Sundsvall)

 

Vi tackar alla spelare, domare och funktionärer som tillsammans gjorde tävlingen lyckad!

Boka din nästa bana på vår idrottsklubb

Kolla tillgängliga tider för att boka en bana nu!
Versamhetsberättelse Piteå Racketklubb 2023

Versamhetsberättelse Piteå Racketklubb 2023

Piteå Racketklubb Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Piteå Racketklubb 2023 Här kan ni…