Piteå Racketklubb

Samling 1

Kurser

Nedan finns mer detaljerad information om de kurser vi erbjuder och till vänster finns länkar till annan viktig information. Klicka dig vidare till den kurs du är intresserad av för att hitta anmälan och aktuella priser. Alla kurser är 1h långa (några undantag) och bollar ingår alltid. Vår huvudsäsong är indelad i två terminer: Hösttermin (14-15 veckor) och vårtermin (15-16 veckor). Man får testa på 3 gånger innan man behöver besluta om man vill fortsätta. Under dessa gånger har vi racketar att låna.  

Ungdomsträning

Ungdomsträning i grupper för barn och ungdomar med hjälp av tränare. Vi har träningsgrupper för spelare mellan 8 och 19 år. Grupperna är indelade till hänsyn för spelarnivå, ålder och kompisar. Träningstider kommer mestadels att vara någonstans mellan 17.00 och 20.00 vardagar eller söndag.

Vuxenträning

Vuxenträningar är för vuxna spelare 20 år eller äldre. Vi har träningsgrupper för glada motionärer till avancerade tävlingsspelare. Träningstider kommer mestadels att vara senare mot kvällen mellan 19.00 och 21.00 vardagar eller söndag.

Familjeträning

Familjeträning är en träningsgrupp där barn och föräldrar får träna tillsammans. En rolig träning för familjer där man både kan få lite träning och kvalitativ familjetid tillsammans. Detta är en av våra nyare träningsgrupper och tack vare stort intresse kan vi erbjuda träningsgrupper för barn i alla åldrar. 

Privat träning

Vi erbjuder också privat träning för de som vill det. Det är en egen session med vår huvudtränare. 

Sommarträning

Vår säsong sträcker sig från september till maj. För de som vill brukar vi ha två sommarperioder för de som vill förlänga säsongen. En period när de ordinarie träningarna slutar i maj och en period innan de börjar om i september. Varje period är 4 veckor lång. 2 träningar per vecka (1,5h långa träningar)

AirBadminton

Under sommaren kommer vi att introducera en ny form av badminton kallat AirBadminton. Det är en spelform specifikt utformad för att spela utomhus.