Piteå Racketklubb

Värdegrund

Värdegrund

  • Behandla alla med respekt: Som klubbmedlem ska man behandla alla med respekt. Både de i klubben och de utanför. Man har all rätt till att bli arg/sur/irriterad både på och utanför bana men man måste kunna hantera situationer civilt. Även om man är oense om något beslut eller inte gillar någon annans beteende ska man ändå behandla dem på ett respektfullt sätt. Vi tvingar er inte heller att vara bästa kompisar med alla men precis som i skolan ska man kunna ha en “vanlig” relation. 
  • Inkludera alla: Alla klubbmedlemmar ska kunna vara med och spela. I träningsgrupper ska man alltid försöka se till så alla får spela.
  • Stötta alla spelare på och utanför banan (Träning): Under träningar hjälper vi varandra att utvecklas och skapar en miljö där alla kan känna sig väl bemötta.
  • Stötta alla spelare på och utanför banan (Tävling): När vi åker på tävlingar och en klubbkompis spelar så stöttar man/hejar/hjälper att coacha spelaren/spelarna när man har möjlighet. 
  • Vara en bra förebild: På tävlingar tävlar man men vi är där för att ha roligt. Extra viktigt för ledare och vuxna då ni har många yngre som ser upp till er som spelare. Krav kommer att sättas på ledare för att kunna fortsätta få vara ledare. Följ det man lär ut!

 

      Badminton Sweden Värdegrund

Boka din nästa bana på Hellströms Arena

Kolla tillgängliga tider för att boka en bana nu!

Nyheter från badmintonsektionen

Se de senaste uppdateringarna från badmintonsektionen!